Sweet home AlBabama

Şi iată că am mai ajuns şi io pe acasă. După o absenţă cam lungă ce-i drept. Şi am revenit şi în lumea virtuală, după o lungă perioadă în care :
- am avut de terminat şi susţinut o licenţă
- am intrat la master
- am fost la Gărâna Jazz Festival (despre care tot am vrut să scriu un articol special, cu toate peripeţiile de pe acolo, însă am aşteptat pozele, iar acu e cam "expirat" evenimentul)
- a venit soră-mea în Timişoara să se înscrie la facultate şi a rămas vreo săptămână pe la mine, timp în care am introdus-o în lumea studenţească (cu băute, karaoke, party-uri, plimbări etc.)
- am ajuns acasă de 2 zile dar nu am apucat să prea intru pe net, fiindcă a fost ziua mamei şi în plus, mi-a rezervat o serie de activităţi casnice, aşa, ca de bun venit :)
- am făcut schimbarea la faţă a blogului meu, again (mai sunt încă chestii de reabilitat, sper să le termin zilele astea)

Încă vreo 3-4 zile şi plec la mare. Până atunci, ne mai citim :)


3 comentarii to "Sweet home AlBabama"

  • Dar scrie despre Gărâna. N-am văzut niciun review mai de Doamne-ajută, nicăieri.

  • @daimon: Un review mai de Doamne ajută nu pot scrie nici eu, în ceea ce priveşte muzica de acolo. Nu mă consider încă expertă în jazz şi nici nu am fost la concerte cap coadă. Duminica, după ploaie, am plecat. Ceea ce voiam eu să scriu era despre atmosfera de acolo şi toate păţaniile prin care am trecut :))

  • Vai..nu mai zi de Sweet Home Alabama..ca eu acum sunt in Alamaba si aud melodia asta draga taranilor din zona all fuckin day long:-S I miss sweet home Timisoara :(

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters