Memorii..

Azi am avut ultimul examen. Teoretic ar mai fi unul duminică, însă e rezolvată treaba acolo. Practic, am terminat cu sesiunea, cu toate examenele din facultate. Deci, ca tot studentu când termină cu examenele, se relaxează. Am fost şi la limonadă, am fost şi la bere.... m-am plimbat... şi m-am uitat la un film [când era căldura prea insuportabilă ca să lâncezesc pe afară].

Aici voiam să ajung. La film. Am început să derulez lista de filme de pe reţea, şi mi-am dat seama că majoritatea le văzusem, însă îmi aduc f puţine lucruri aminte din ele, sau chiar deloc. Cu alte cuvinte, am memorie de foarte scurtă durată la filme. Nu ştiu de ce, dar pur şi simplu la câteva ore după ce am terminat de văzut un film, abia îmi mai aduc aminte numele protagoniştilor. Apoi, cu timpul uit scene pe de-a-ntregu. Trebuie să mă uit de mai multe ori la un film care mi-a plăcut, ca să ţin minte toate detaliile. E cam naşpa atunci când vorbesc cu cineva de vreun film, îi spun că l-am văzut, şi începe să imite un actor, sau să spună o replică super tare din film. Şi stau şi mă uit la el, parcă n-aş fi văzut filmul în viaţa mea :))

M-am obişnuit cu ideea. De-asta când nu mai ţin minte un film, îl caut pe net, văd câteva poze, şi imediat fac legătura. Fiecare minus tre să fie anulat/diminuat de un plus, nu? Ori la mine asta e memoria vizuală, care e de ultimă generaţie :)

Aa, şi sunt şi nişte teste pe net unde poţi verifica care tip de memorie ţi-e mai bine dezvoltată. La mine a ieşit bine testu. Chiar aşa e.


P.S. De fapt, mi-era ciudă pe soră-mea că ţine minte aşa de bine replicile din filme :)


4 comentarii to "Memorii.."

  • Mda... şi memoria mea te ajută când nu ai acces la net chiar în clipa aia, oferindu-ţi faze amuzante şi lista de actori. Da' las', eu sunt mini-cinemagia, tu esti GPS cu baterie ce nu trebuie reîncărcată. De-asta ne înţelegem noi aşa de bine :))

  • Ehehe..lasa ca nu esti singura babuta care nu tine minte filmele.Sa ma vezi pe mine..:))

  • Pulp Fiction. Greu de uitat fazele din el.

    Halle Berry in Swordfish cand da cu crosa de golf.

    Heath Ledger in The Dark Knight.

    Scena cand tipu ameteste multimea in Perfume: The Story of a Murderer.

  • ia si tu un film fain nu te mai uita numa la penalitati de filme.. ca dinaia nu le ti minte.. :))

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters