Absenţă..

După cum aţi observat, am cam dispărut de fix o lună de zile de prin blogosferă.
Am fost în sesiune oameni buni... am avut proiecte de făcut, examene de dat.... nici pe la OSUT n-am mai prea dat, spre ruşinea mea.... nici la party-uri nu am mai ajuns :D

Nu înseamnă că de o lună nu mi-am luat pauze de respiro însă sincer, în loc să stau TOT în faţa compului, obiectul meu de studiu, am preferat să ies la o bere sau la o îngheţată. Şi da, nu prea îmi stătea capu la blog :)
Mi-au mai venit aşa, nişte idei pe parcurs, mai ales seara înainte de dorm, sau în timp ce aşteptam să intru la examen, cu nervii întinşi la maxim... dar nu prea erau chestii bune de publicat, majoritatea erau despre lucruri care mă enervează (cum a fost şi cel cu crucile). Da, în ultima vreme, aproape orice m-a enervat :))

I will try to catch up these days.... mai am un examen (nu foarte greu ce-i drept), şi mai îmi rămâne doar licenţa pe cap, not a big deal either....

Între timp, am avut banchet, am avut şi curs festiv... n-am scris despre ele.... a fost şi 1 iunie, ziua noastră, n-am scris... Alba Iulia a intrat în Guiness Book pe 28 mai parcă..... nici despre asta n-am scris :))

Revin mâine cu un post.


1 comentarii to "Absenţă.."

  • Na lasă că am scris eu despre cursul tău festiv :)) Şi recordul şi 1 iunie au fost subiecte intens exploatate, dar mai e loc de o părere :)

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters