Folk din nou

Răceala asta dobândită / accentuată în operaţiunea Walltenia nu vrea să îmi dea pace. Cred că îi place prea mult de mine. Dar eu nu o mai bag în seamă, nu o mai las să îmi strice planurile. Aşa că aseară, înfofolită bine, am fost în QnQ Caffe unde seara a fost dedicată folkului. Cârli şi Racz de la Sonatic ne-au încântat cu o grămadă de melodii faine.. parcă mă şi vedeam la foc de tabără.. Am ajuns pe la 10 acolo şi au cântat până pe la 2 cred... cu o mică pauză. Anyway, a fost foarte fain. După folk session, a urmat DJ Moldo care a pus muzică pe toate gusturile - de la melodii de pogo la La Bamba. Super atmosfera.

Ceea ce este de fapt o noutate este că, fiind răcită (şi pe antibiotice) nu am prea avut voie să beau alcool. Dar nu m-am putut abţine şi am mai "gustat" câte puţin din berea lu Roxi sau a lu Mihai. Schhhhhhhh! Însă a fost foarte tare senzaţia de pe la 4 dimineaţa când eram singura trează. I mean, really sober! Şi cu toate astea, m-am distrat şi aşa.

Au fost şi câteva momente mai.. neplăcute... spre sfârşit.. însă nu au afectat prea mult entuziasmul şi optimismul meu de aseară.

Oricum, dacă o să mai fie ceva evenimente folk, ştiţi că o să ne întâlnim pe acolo ;)


P.S. Peste o săptâmână, de 8 martie, va cânta Emeric Imre la Porto Arte. 10 lei intrarea. Abia aştept!



1 comentarii to "Folk din nou"

  • Asta cu faptul că erai singura trează e doar părerea ta.
    Şi ce momente neplăcute? A fost sublim. :))
    Peste o săptămână: acum mi-e cel mai rău şi cel mai bine...
    >:D<

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters