Colecţia mea de cercei

Spunea Roxi mai demult că ea este dependentă de pireu. Şi aşa şi e, nu trec 2-3 zile în care să nu fi consumat aşa ceva. Plus că de câte ori vrem să mâncăm ceva, şi nu avem idee ce, Roxi exclamă ca un copil mic: "Nu facem pireeeeeeeeeu??".

Ei bine, nu despre asta voiam să scriu în articol, că se vede clar că nu are nici o legătură cu titlul, ci despre aşa-zisa "dependenţă" a mea de cercei.
Dintotdeauna mi-au plăcut cerceii. Şi asta cred că a fost singura pasiune constantă în materie de cumpărături. Eu nu-s deloc adepta shopping-ului, însă când vine vorba de cercei, dau şi ultimii bani pe care îi mai am în portofel.
Ca urmare logică a acestei pasiuni, nu scot niciodată nasul din casă fără cercei... nici dacă mă duc până la alimentara din faţa căminului să îmi iau o cutie de lapte sau un 3 in 1.

Cred că doar o dată sau de două ori mi s-a întâmplat să plec în grabă la şcoală (tot timpul plec pe ultima sută de metri) şi să uit să îmi pun cercei. Am fost foarte distrusă când am constatat chestia asta. Îmi spuneam că data viitoare o să îmi pun o pereche în geantă, la care să apelez în caz de forţă majoră :))

Cei care mă cunosc cât de cât au putut să observe lucrul ăsta până acuma. Mai mult, la ziua mea de anul acesta, cred că am primit de la fiecare invitat în parte o pereche de cercei, pe lângă alte chestii. Iar în ultimele 2 săptămâni mi-am cumpărat vreo 5 perechi de cercei. Nu aplic regula asta în fiecare lună, dar când dau peste câte un magazin unde au cercei pe gustul meu, dau iama şi cumpăr vreo 2-3 perechi.

În liceu, mama era exasperată de pasiunea asta, şi îmi spunea că o să mai cresc eu şi atunci o să îmi treacă "piticii", o să descopăr chestii mai importante pe care să dau banii şi care să mă preocupe. Însă i-am demonstrat că s-a înşelat :))

Nu ştiu să vă spun exact câte perechi am în colecţie, că nu mă pun acum să îi număr, plus că nu sunt în Timişoara acuma şi nu i-am cărat pe toţi după mine... dar sunt multe.

În schimb, pot să pun un colaj cu o parte din cei pe care i-am luat cu mine la mare:


Voi ce pasiuni* din-astea aveţi?



*ideea postului mi-a venit după ce am citit în ziar un articol despre o tipă care nu ştiu exact cu ce se ocupa, pentru că accentul era pus pe ambiţia ei de a strânge 100 de perechi de pantofi (în prezent avea vreo 60). Ce e aşa interesant la asta încât să scrii juma' de pagină de ziar despre ea?


4 comentarii to "Colecţia mea de cercei"

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters