Persona şi... persoane

Revin cu paşi hotărâţi în blogosferă. După un popas de câteva zile în project-sferă.

Pentru început, o să îmi achit "restanţele" (asta ca să ştiţi că nu am stat numa cu nasu în comp zilele astea)..


Part 1: Persona

Vineri, 16 ianuarie, am fost la concert Persona. Da, ştiu că sunt timişoreni, însă eu nu am auzit de ei până nu am văzut afişul concertului în complex. Şi i-am căutat pe net. I-am ascultat şi mi-a plăcut sound-ul lor. Am zis că merită să ledau o şansă şi să merg la concert, chiar în detrimentul partyului DnB din Setup. Aşa că, am tot bătut lumea la cap să vină, însă toţi erau destul de zgîrciţi ca să dea 10 lei pe intrare. Însă, după părerea mea, a meritat. Roxi nu m-a lăsat la greu şi m-a însoţit :)


Concertul s-a ţinut în Jazz... un spaţiu ok, dar mult prea neîncăpător pentru publicul numeros care a venit să îi vadă.

Eu am stat în faţă, aşa că i-am auzit şi văzut perfect. Au cântat aproape 2 ore, cu o pauză cam la jumătate. Nu ştiu cum era mai în spate ( nu foarte ok, după spusele lui Richie ), dar în faţă atmosfera a fost foarte plăcută. Oameni care chiar trăiau muzica lor, o dată cu ei.
Eu cunoşteam doar vreo 4-5 melodii, ascultate pe pagina lor de mySpace, dar mi-au plăcut şi restul, inclusiv melodia nouă cântată doar de Gaben, solistul trupei. Avea ceva emoţii că a dat-o-n bară la sfîrşit, dar da! i-a ieşit :)

În rest, toate bune. Doar câteva incidente mai neplăcute cu un tip foarte beat care a stat în apropierea mea şi a vărsat vodcă pe mine de vreo două ori, când era copleşit de entuziasm. Dar nu contează.

"...not the good things, not the bad... not the things we left unsaid... this is how I will remember... " (Persona - Computer Breakdown)


Part 2: Persoane

Partea a doua a nopţii s-a continuat într-o altă locaţie, foarte frecventată de mine şi Roxi, şi anume Taine. Toate bune şi frumoase, full de lume, muzică bună (Melcu la comp, prietenii ştiu de ce). Starea mea de spirit dobândită în timpul concertului se simte foarte bine acolo. Asta până pe la ora 3 şi ceva, când ne hotărâm să mergem acasă, şi constatăm că ne lipsesc telefoanele, şi mie şi Roxanei. Mulţi nervi, căutări... în fine, au trecut... azi primesc o altă cartelă de la ai mei. Până acum, am experimentat vremurile din şcoala generală, când nu aveam telefon. Şi am constatat că, deşi nu îl folosesc aşa de mult ca şi alţii, decât pentru strictă nevoie, totuşi este un element indispensabil...

Asta e, trăim în România, locul unde totul e posibil.

Şi ca să închei tot cu nişte versuri, am o dedicaţie pentru cel care ne-a furat telefoanele:

"Intens! Priveşte-mă cu interes, adânc în ochi. Să vezi răbdarea cu care mă uit fix fix aşteptând să CRĂPI!!" (Spike - Amintiri)

LE: Partea proastă e că nu eram nici bete, ca să puteţi afirma că "iresponsabilitatea" noastră a condus la asta. Au fost destule momente şi seri în care eram mult mai "trează" şi nu au fost incidente de genul. Ghinionul face ca cel care le-a luat să fie un "aciuat" la masa noastră, căruia i s-a acordat prea multă încredere probabil prin simplu fapt că a stat lângă noi şi lângă hainele noastre. După spusele unora, probabil ar fi cel mai convenabil să nu mai ieşim deloc la "destrăbălat", fiindcă păcatele noastre ne-au condus la asta... Probabil că şi cei cărora li s-au furat bunurile în mijloacele de transport în comun ar trebui să procedeze la fel. Nu mai mergem cu trenul, cu tramvaiul, ca deh, poate ni se fură ceva. OH C'MON !?!


3 comentarii to "Persona şi... persoane"

  • Ştii ce i-am scris eu ăluia în mesaj, aşa-i? :))
    Eu le-aş dedica mai multe. :))
    >:D<

  • Eh, macar acum ai revenit printre oamenii civilizati ;)) nu mai e ericssonul tau frumos, dar ai telefon :D

  • Pe tine a varsat vodka?lucky you...Pe mine ma calca in picioare. Anyway nu a fost rau concertul, cel putin pentru noi astia din fata. Si apropo de Richie care a venit cu insemnele Underlondon-ului...Toata lumea foloseste tricourile pe post de pijama! :)

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters