Showtime - stand up comedy


Stand comedy-ul invadează din nou Timişoara!

Sîmbătă seara, 24 ianuarie, trupa Showtime revine în Timişoara cu un nou spectacol şi o porţie proaspătă de râs. Ştiu că e sesiune şi aveţi de învăţat, dar nu strică să vă relaxaţi puţin şi să vă mai descreţiţi frunţile :)

Tibi, Cristian şi Cătălin sunt trei băieţi din Bucureşti, care au tot mai mare succes în lumea stand-up-ului din România. Eu personal i-am mai văzut în octombrie anul trecut şi m-am distrat copios la show-ul lor. Şi şi la after-party, fiindcă au mai rămas prin Bunker (locaţia lor de câte ori vin în Timişoara) să mai socializeze cu lumea, nu s-au tirat la hotel imediat, cum ar fi făcut alţii mai fiţoşi. De atunci, au mai fost o dată în noiembrie, însă eram plecată acasă, la majoratul surorii mele.

Ei se reîntorc cu drag în Timişoara de fiecare dată (cam la o lună şi ceva) pentru că, din spusele lor, publicul de aici este foarte receptiv, comparativ cu alte zone ale ţării. Deh, doar e fruncea nu?

Dar să nu mai lungim vorba, că ştiu şi eu că timpul costă bani... sau puncte în plus la examene :)

Pe scurt: Bunker, 24 ianuarie, orele 21, 15 lei intrarea.

See ya there! Poate lipsiţi la numărătoare :))


P.S. Pentru mai multe informaţii despre trupă şi spectacole, accesaţi blogul lui Tibi Neuronu. De asemenea, mai citiţi chestii interesante şi pe blogul lui Cristian Dumitru. Blogul lui Cătălin nu îl ştiu, doar ştiu că mai scrie pe blogul lui Neuronu, la rubrica Bordeisme.


0 comentarii to "Showtime - stand up comedy"

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters