Leapşă cu poze...

, Iată că azi s-a aruncat cu două lepşe deodată în mine, una de la Roxi şi una de la Cătă. Ambele cu motivaţia că poate mă ţin de cuvânt şi mă ocup mai mult de blog. Ei bine, în legătură cu Quote of the Day, m-am achitat. A fost schimbat în fiecare zi. Azi am schimbat-o mai târzior, la 3 după amiaza fiindcă nu mi-a mers netu... ştiţi şi voi cum merge în cămin, ca cizma... Plus că de dimineaţă am fost cam ocupată să îmi plătesc căminu şi să merg la medic... fiindcă m-am procopsit cu o dragă de otită... iar acum, fiind obligată să stau în casă, la căldură, am timp şi dispoziţie să scriu din nou... aşa, printre picături auriculare şi medicamente... şi ascultând Placebo...

O să mă achit prima dată de leapşa de la Roxi, fiindcă la celalaltă e puţin de gândit.

Deci, leapşa sună cam aşa (a pornit de la Ale):

Go to the 4th folder in your computer where you store your pictures.
Pick the 4th picture in that folder.

Explain the picture.

Tag 4 people to do the same!


Al patrulea folder se numeşte "Bal UVT 2007" iar a 4-a poză este asta:


Este făcută chiar după ce am ajuns, înainte să înceapă efectiv distracţia. Ca reminder, la balul respectiv, tema era "Noaptea strigoilor" pentru că a avut loc în noaptea Sf. Andrei (30 nov). A fost în The Note (a doua oară când am călcat pe acolo, prima dată fiind la concert Taxi). Cică trebuia să fie bal mascat. Eu, lăsându-mă pe ultima clipă, costumul ăsta de ţigancă e tot ce am mai găsit la închiriat. Eu zic că a fost ok. Puţin mai "creolă" trebuia să fiu, şi era bine :))
În poză mai sunt cu "una bucată pirată" şi cu o hippioată.

Leapşa o dau mai departe la "mia querida sorella", la Cătă, la Pandi (că şi-aşa nu ne-am mai auzit de mult timp) şi la Ţânţărica, ca să îi dau de lucru, dacă tot nu îmi pot onora invitaţia în oraş pe seara asta... şi pentru că e HR-iţă de-a mea, tre să o menţin antrenată, pentru după vacanţă, cînd intrăm iar în pită.

Revin mai târziu cu următoarea leapşă.


4 comentarii to "Leapşă cu poze..."

  • hey, da ce se intampla in cazu' in care pozele nu le am stocate in 4 fisiere, ci in 3? :)) iau din al treilea? :))

  • Well, nu mă gândeam la posibilitatea asta, plecând de la premisa că toţi avem multe poze în comp... de la diverse evenimente... momente.. gen Revel, baluri, banchete... 1 mai... poţi lua din al 3la folder... sper că ai acolo cel puţin 4 poze, nu doar 3 :))

  • Si eu ce fac? pozele mele sunt organizate pe ani si luni, gen 2008 -> mai, 1 sau decembrie, 25 ... al patrulea folder mare e anul 2009, unde am doar 2 subfoldere :D cred ca o sa iau din anul 2008... sau a doua poza din al doilea folder pe 2009 :))

  • am rezolvat in the meantime ;))

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters