Good guys vs. bad guys

Zilele astea am găsit un comic fain, cu o poveste pe cât se poate de realistă. O realitate nu la fel de plăcută pentru toţi. Pentru tipii drăguţi ca cel din poveste sigur nu.

A good guy falls in love. Încearcă să o cucerească pe tipă...

însă, de teamă să nu fie respins, preferă să lege o prietenie sinceră cu tipa..


Îşi propune să îi fie alături la bine şi la rău...


Să o facă să depindă de el, să îşi dea seama că el este tipul perfect pentru ea...

Îşi atinge ţelul eventually...

În sfârşit lucrurile merg aşa cum şi-a dorit de mult....


Însă nu pentru mult timp....

Din păcate pentru el...


MORALA: Good girls prefer bad guys :)

În general, oamenii când dau de prea mult bine, se plictisesc... nu îşi mai dau seama ce au lângă ei, îşi pierd interesul... şi vor adrenalină, din nou. Is it good or bad? Good, până la un moment dat... care o fi ăla, depinde de fiecare...




2 comentarii to "Good guys vs. bad guys"

  • Mda, batalia epica intre Bine si Rau... Interesanta tema de prima postare pentru noul an :)) Sequal-ul la poveste ar fi ambitionarea "good-guy"-ului in devenirea intr-un "bad guy" si o sa-i iasa mai repede decat se-asteapta pentru ca-i mult mai simplu sa fii mistret ignorant, nu? :))

    Si avand in vedere ca situatia asta se perpetueaza la infinit, atunci apare evidenta intrebare : mai raman "good guys" pe pamant din moment ce "good girls" ii forteaza in a deveni "bad guys" ireparabili?

    .... Cerc vicios , cerc vicios ....

  • De ce trebuie sa aiba legatura cu noul an? Pentru mine, ianuarie e doar luna care vine dupa decembrie, ca e 2008 sau 2009, putin relevant.

    Nici nu este "reference to" la nimic anterior sau prezent. Am gasit pur si simplu imaginea pe undeva pe net, mai demult, si acum m-am gandit sa o si public pe blog.

    "Good girls" nu forteaza la nimic. Sunt oricum o gramada care au avut parte doar de "bad guys" si acum probabil asteapta aparitia unui "good guy". Deci, nimeni nu tre sa se chinuie sa devina altceva decat este. "Ce-i al tau e pus deoparte" : vorba preferata a lu' mama.

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters