Concurs de darts

De câteva luni încoace m-a apucat nebunia cu darts. Am învăţat din întâmplare sau de plictiseală, nu mai ştiu exact. Însă am continuat să joc şi m-a "prins". Nu cred că sunt expertă, însă tot timpul mi-au plăcut provocările, de-asta la vă invit la un concurs (sau mai multe) vara asta:

După cercetările mele, Pizzeria Rebecca e undeva prin zona Aradului, pe strada Liniştei. Nu am fost niciodată acolo, însă după recomandările de pe ThankYou, nu mi-e frică să încerc locaţia.
Îmi pare un concurs neobişnuit, pentru că nu se percepe taxă de înscriere - deşi se oferă premii - şi un loc inedit pentru un astfel de concurs - până acum am jucat darts în baruri / puburi şi nicidecum într-o pizzerie / restaurant.

Eu propun să ne adunăm mai mulţi de prin Timişoara şi să ne băgăm la un joc, sau la un #dartstweetmeet. It must be fun! :)

Deci?


2 comentarii to "Concurs de darts"

  • poate vrei sa fii membra a asociatiei. e o comunitate misto. plus ca inveti mai mult decat 501 si se merge si prin tara la concursuri. girls allowed :)

  • @enzo: Who knows :)

    Cum am scris si mai sus, nu sunt experta, nu jos de nu stiu cati ani ca altii, da' am tinta buna spre surprinderea mea si a "instructorului" meu :)

    Tot am ramas cu ceva dupa atata Tir.

    P.S. 501 mi se pare boring. In ultima vreme am jucat doar Cricket si Shanghai

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters