Unde mergem vineri?

Aş avea două oferte de ieşit pe seara asta.

Prima este clubul Setup unde se întâmplă prima lor aniversare, de un anişor şi pe care o sărbătoresc cu un party pe cinste, unde au invitaţi de seamă care să facă atmosferă: Baobinga (FAT!, Bodysnatchers), TRG (Infamous, Tempa) şi Whiteroly (Skunk Predatorz, Deva).


Totul bine şi frumos, însă intrarea este la fel ca de obicei, 15 lei până la ora 12, apoi 20 de lei. Pe care eu nu îi prea am în momentul de faţă. Cum să pui invitaţii de la ziua ta să plătească intrare? Na, oamenii oricum mergeau, cu sau fără intrare, că anticipează o distracţie de zile mari. Cu atât mai mult mâine seară, când vin Şuie.

A doua ofertă e Noaptea cinema-ului francez, care va avea loc începând cu orele 20 la Facultatea de Arte, la mansardă.

Programul filmelor e următorul:

- 20.00 : Le péril jeune, Cédric Klapisch, France, 1995.
- 21.45 :
Nos jours heureux, Eric Toledano et Olivier Nakache, France, 2006.
- 23.45 :
Harry, un ami qui vous veut du bien, de Dominik Moll, France, 2000.
- 01.45 :
Embrassez qui vous voudrez, de Michel Blanc, France ,2002.
- 03.15 :
Laisse tes mains sur mes hanches, de Chantal Lauby, France, 2003



Filmele sunt fără subtitrare în limba română deci prima condiţie e să pricepi franceza. La capitolul ăsta pot zice că mă încadrez cât de cât.
În al doilea rând, intrarea e liberă şi pe deasupra îţi mai dă şi de mâncare - bufet şi mic dejun pt. cei care rezistă până dimineaţa. Însă eu zic să nu vă bazaţi prea mult pe asta fiindcă la câţi oameni am auzit că au de gând să meargă, nu cred că o să ajungă mâncarea nici pe o măsea. Dar oricum, filmele cred că merită văzute.

Nu ştiu încă ce variantă aleg, deşi varianta gratuită cântăreşte mai mult din cauza crizei mele de bani, nu m-am decis unde o să merg.


Voi unde mergeţi? Staţi cuminţi şi vizionaţi nişte filme sau preferaţi să vă zbănţuiţi toată noaptea pe DnB?


1 comentarii to "Unde mergem vineri?"

  • Cred că e evident că la mine alegerea ar fi noaptea de filme frantuzeşti :D finanţele ca finanţele, dar îmi sună mult mai bine decât nişte oameni de care nu am auzit niciodată :))

    Ce fac eu în minunata seară de vineri? Stau acasă şi mă uit peste gramatici la franceză, că mâine dimineaţă trebuie să le pun la bătaie... Şi oricum, în oraşul ăsta "mare" nu e nimic interesant de făcut în week-end..
    Timişoara, I'm coming!!

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters