Doamne mare e grădina ta..

Şi mulţi îi sar gardu... :))

În categoria asta intră şi cei de care voi scrie mai jos.

Am primit şi eu pe mess un link către pagina asta. Aici veţi găsi o animaţie foarte comică (doar e de la Academia de Râs) cu 2 personaje care cică spun mulţumesc de 1 milion de ori. Thank you, thank you, thank you....

E foarte funny la început, dar apoi începe să devină annoying. Eu i-am ascultat până era numărătoarea pe la 600-700... şi am dat Exit :))

Partea şi mai funny a venit când am citit aşa în diagonală comentariile... o grămadă de oameni care îşi propuneau să asculte până ajung la un milion... apoi oameni care au calculat cam în cât timp ar fi asta (aprox. 27 de ore!!!), oameni care au ascultat până pe la 200-300 de mii de Thank You... şi care acu se plângeau că numa asta le zumzăie în cap... Cum naiba, da cine te-a pus?? Michiduţa? =))

Şi în sfârşit, oameni care au zis că au ajuns la 1 mil. şi vreo 50 de mii. Ăştia clar mi se par că intră în categoria din titlu :))

Chiar şi să nu fi ascultat tot timpu, dar să îţi laşi compu deschis 27 de ore ca să dai un print screen la aplicaţia asta când ajunge la un mil.. Hai mă laşi?? Tre să fii cam "dus de acasă" =))


1 comentarii to "Doamne mare e grădina ta.."

  • Doamne feri! Daca ar fi sa zic cate un multumesc tuturor persoanelor pe care le cunosc, n-as epuiza nici un sfert din cate thank you zic ei acolo :)))

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters