Tu cu cine votezi??

Acest post este dedicat studentilor de la Facultatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor din Timisoara (pe scurt, FEAA din cadrul UVT).

Dreptul la reprezentare al studentilor, precum si obligativitatea includerii acestora in cadrul tuturor nivelelor decizionale ale Universitatii si ale institutiilor statului din acest sector, decurg din Principiile Declaratiei de la Lisabona, fiind in concordanta cu Principiile Procesului Bologna si cu legile Statului Roman. Studentii, in speta reprezentantii acestora, trebuie sa fie parteneri decizionali in cadrul tuturor structurilor din segmentul educational si nu doar clienti ai serviciilor educationale, avand dreptul de a decide in cadrul tuturor aspectelor din mediul educational.

25% din puterea de decizie din facultati apartine studentilor! De ce sa nu ne folosim de ea??

Anul acesta alegerile pentru studentii consilieri se vor desfasura in perioada 5-6 noiembrie 2008.

La FEAA, alegerile vor avea loc pe data de 6 noiembrie, urnele de vot aflandu-se in holul de la parterul facultatii.

NU VEGETA!

Iesiti copii la vot! Alegeti-va studentul reprezentant!

Si aici, va dau o idee pe cine sa votati ;))





De ce sa ma votati? Pai, hmmm.... as putea foarte simplu sa va dau linkul spre pagina cu scrisoarea mea de intentie, insa probabil v-ati plictisi citind tot bullshitul ala scris prea formal. In primul rand, desi nu am o experienta clara in domeniul educational, colegii apeleaza mai tot timpul la mine sa ii lamuresc in vreo chestie legata de scoala: "De ce acte am nevoie sa...", "Unde gasesc afisate....", "Cum e cu marirea burselor/taxelor.." si altele in genu asta. Le e mult mai simplu sa vina la mine decat sa mearga la secretarele mult prea amabile.



Campania mea nu este una agresiva, nu va promit marea cu sarea, ca si cum daca as fi aleasa, as avea nu stiu ce salariu baban in care sa ma lafai.. Nu am nici un castig material din toata chestia asta, interesul meu e doar sa fiu mai bine informata referitor la ce se intampla in facultate, si sa iau parte la luarea acelor decizii importante care pe toti ne privesc. Dar totusi, niste sare marina pot sa va aduc :))





So, ne vedem joi!!


1 comentarii to "Tu cu cine votezi??"

Despre



Puzzle piece

Blog cu personalităţi multiple.

Din urmă...

Câţi m-au vizitat până acu:

logo SF

Web hosting for webmasters